Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Γέννησε η χήρα του αστυνομικού που δολοφονήθηκε στο Δίστομο - Κανένα ίχνος των δραπετών παρά τις έρευνες
Το τρίτο της παιδί έφερε στον κόσμο η χήρα του αδικοχαμένου αστυνομικού, Γιώργου Ανδριτσόπουλου, που έπεσε νεκρός από τα πυρά των δραπετών στη συμπλοκή στοΔίστομο. Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των κακοποιών, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. 


Λίγες μόνο ημέρες μετά τον άδικο χαμό του συζύγου της, η χήρα του Γιώργου Ανδριτσόπουλου, έφερε χθες στον κόσμο το τρίτο της παιδί, το οποίο δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του.


Να ενισχύσουν οικονομικά τη χήρα του αστυνομικού αποφάσισαν οι αστυνομικοί της Βοιωτίας
Ο άτυχος αστυνομικός είχε σκοτωθεί στη συμπλοκή του Διστόμου, όταν σφαίρα από τα όπλα των δραπετών τον χτύπησε στο μηρό, χτύπημα που του στοίχισε τη ζωή από ακατάσχετη αιμορραγία, πριν καν προλάβει να φτάσει στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το Mega, οι αστυνομικοί της Βοιωτίας ανέλαβαν πρωτοβουλία για την οικονομική στήριξη της οικογένειας, τιμώντας τη μνήμη του συναδέλφου τους που έπεσε πάνω στο καθήκον.

Ένα ποσό από τις μηνιαίες αποδοχές τους θα κατατεθεί σε λογαριασμό προκειμένου να καλυφθούν κάποιες από τις ανάγκες της τρίτεκνης πλέον μητέρας

Άφαντοι παρά τις έρευνες

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη παραμένει η γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων κακοποιών, ενώ προβληματισμός επικρατεί στην ΕΛΑΣ σχετικά με το αν οι δραπέτες έχουν καταφέρει ή όχι να περάσουν τα σύνορα και να βρούν καταφύγιο στη γειτονική Αλβανία.
Νωρίτερα εντοπίστηκε ένα ακόμη αυτοκίνητο που οι δραπέτες είχαν κλέψει από την Περδικόβρυση Ναυπακτίας και χρησιμοποιήσει ως όχημα διαφυγής στην Αιτωλοακαρνανία.

Χθες είχε βρεθεί και το μηχανάκι που οι δραπέτες είχαν κλέψει από το χωριό Γλυκή.Στην γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛΑΣ, συμμετέχουν, εκτός από τις ειδικές μονάδες των ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ, κλιμάκιο ειδικών αποστολών του Λιμεναρχείου Ηγουμενίτσας, βατραχάνθρωποι αλλά και τουλάχιστον 2 ελικόπτερα, που χτενίζουν την περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου