Κυριακή 16 Ιουνίου 2013

Ολονύχτιο θρίλερ με τους δραπέτες σε Βοιωτία,Φθιώτιδα,Φωκίδα-Πυροβόλησαν αστυνομικούς!!!




- Μόλις πλησίασαν το μπλόκο άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών 
- Από τύχη δεν χτυπήθηκε αστυνομικός από τις σφαίρες των καλάσνικοφ
- Έκλεψαν ακόμη δυο αυτοκίνητα τη νύχτα
- Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας σε Φθιώτιδα, Βοιωτία και Φωκίδα

Ένα πολύωρο πραγματικό θρίλερ εκτυλίχθηκε τη νύχτα που μας πέρασε, με τους δραπέτες να παίζουν τη γάτα με το ποντίκι με τους αστυνομικούς. Τους εντόπισαν αρκετές φορές αλλά τους έχαναν, αφού οι επικίνδυνοι κακοποιοί, απ΄ ότι φάνηκε γνωρίζουν πολύ καλά το επαρχιακό και αγροτικό οδικό δίκτυο της περιοχής, ενώ άλλαζαν τα αυτοκίνητα σαν τα πουκάμισα.

Τη μια και μοναδική φορά που έπεσαν σε μπλόκο αστυνομικών, μόλις πλησίασαν, χωρίς δεύτερη σκέψη, άνοιξαν πυρ με τα καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών.

Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 11:00΄ το βράδυ, όταν κοντά στο Πολύδροσο (Σουβάλα), εντοπίστηκε να κινείται το κλεμμένο Lada Samara, που είχαν κλέψει οι δραπέτες από τον Σκαμνό. Αμέσως σήμανε συναγερμός.

Οι δραπέτες όταν κατάλαβαν ότι το συμβατικό αυτοκίνητο που τους ακολουθεί είναι της αστυνομίας, ανέπτυξαν ταχύτητα και χάθηκαν μέσα στους αγροτικούς δρόμους του Παρνασσού στην περιοχή της Αμφίκλειας. Οι αστυνομικοί που είχαν στήσει μπλόκα σε κομβικά σημεία, εντόπισαν τουλάχιστον τρεις φορές το κλεμμένο αυτοκίνητο, αλλά οι δραπέτες κατάφεραν να διαφύγουν, μέσα στο δαιδαλώδες αγροτικό οδικό δίκτυο του Παρνασσού.

Λίγη ώρα αργότερα έκλεψαν
μια ασημί κλούβα από τη Δαύλεια και με αυτή κινήθηκαν προς Βοιωτία μέσα από τα χωριά της Λοκρίδας. Λίγο μετά τις 2:00΄ τα ξημερώματα έπεσαν σε μπλόκο της ΟΠΚΕ Βοιωτίας, στα όρια των νομών Φθιώτιδας και Βοιωτίας στο ύψος του παλιού "Λεβέντη".

Οι αστυνομικοί που δεν ήξεραν ότι οι επικίνδυνοι κακοποιοί είχαν αλλάξει αυτοκίνητο αιφνιδιάστηκαν. Οι δραπέτες μόλις πλησίασαν στο μπλόκο άνοιξαν πυρ με τα καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν, χωρίς να καταφέρουν να ακινητοποιήσουν το κλεμμένο όχημα. Ευτυχώς από τη συμπλοκή δεν υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport η κλεμμένη ασημί κλούβα, βρέθηκε τα ξημερώματα παρατημένη στους Δελφούς, απ΄ όπου οι δραπέτες έκλεψαν ένα φορτηγάκι και εξαφανίστηκαν προς τον Παρνασσό, όπου φαίνεται ότι δραπέτες έχουν βρει το τελευταίο χρονικό διάστημα καταφύγιο.

Οι αστυνομικές Διευθύνσεις Φθιώτιδας, Βοιωτίας και Φωκίδας είναι επί ποδός και οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ αναμένονται ενισχύσεις και από Αθήνα.

lamiareport,permissos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου