Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ικανοποίηση αστυνομικών για την προτομή του αδικοχαμένου Γ. Ανδριτσόπουλου
Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, επισκέφθηκε σήμερα το Δήμαρχο Αγρινίου κ. Π. Μοσχολιό προκειμένου να παραδώσει επιστολή της Ένωσης στην οποία και εκφράζεται η ικανοποίηση των αστυνομικών για την πρωτοβουλία του δήμου Αγρινίου να ανεγείρει προτομή στον Δαφνιά Μακρυνείας, στη μνήμη του αδικοχαμένου αστυνομικού Γ. Ανδριτσόπουλου που δολοφονήθηκε από τα πυρά Αλβανών δραπετών στις 17 Ιουνίου στο Δίστομο Βοιωτίας, όπου υπηρετούσε.

Αναλυτικά η επιστολή:

«Κύριε Δήμαρχε,

Θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, αλλά και όλων των μελών μας, για την πρωτοβουλία του Δήμου Αγρινίου και της Τοπικής Κοινότητας Δαφνιά Αιτωλ/νιας, να ανεγερθεί προτομή του πεσόντος στον καθήκον, συμπατριώτη συναδέλφου μας, Υπαρχ/κα ΑΝΔΡΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ Γεωργίου του Χαραλάμπους, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα την 17 Ιουνίου 2013 στο Δίστομο Βοιωτίας, μετά από ένοπλη συμπλοκή με επικίνδυνους κακοποιούς, δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

Κύριε Δήμαρχε,

Η πρωτοβουλία σας αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, διότι, σε μια ιδιαίτερα επικίνδυνη αστυνομική καθημερινότητα, αναγνωρίζεται το έργο, η προσφορά και η θυσία του εργαζόμενου Αστυνομικού προς του συνανθρώπους μας, αλλά και στην κοινωνία γενικότερα και αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής στην προσπάθεια διασφάλισης του αγαθού της δημόσιας ασφάλειας.

Κύριε Δήμαρχε,

Παρακαλούμε όπως η παρούσα επιστολή μας αναγνωστεί στο προσεχές Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγρινίου.

Η παρούσα επιστολή, μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, θα δημοσιευθεί στα Μ.Μ.Ε., θα κοινοποιηθεί στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οικογένεια του αδικοχαμένου συμπατριώτη συναδέλφου μας και στην Π.Ο.Α.Σ.Υ., προκειμένου να αναγνωστεί στο Γενικό Συμβούλιο και το επικείμενο Πανελλήνιο Συνέδριο μας.»http://www.agriniopress.gr/?p=53220

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου