Κυριακή 23 Αυγούστου 2015

ΚΡΥΑ : Μοναδικές φωτογραφίες στο λεύκωμα του κου ΣΤΕΦΑΝΟΥ. Βίντεο από την παρουσίαση του.Πρόσφατα , ο Κώστας Στεφάνου, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό χώρο της ΚΡΥΑΣ στην Λιβαδειά, παρουσίασε  λεύκωμα με θέμα την περιοχή της ΚΡΥΑΣ.

Ένα λεύκωμα που μας ταξιδεύει στον χρόνο και  αποκαλύπτει σε εμάς τους νεώτερους αλλά και συγκινεί τους παλαιότερους , με τις συγκλονιστικές φωτογραφίες τους από τους προηγούμενους αιώνες αλλά και μέχρι τις τελευταίες δεκαετίες και που μας παρουσιάζει την όλη ιστορία της περιοχής με τα εργοστάσια που υπήρχαν αλλά και με τις πρώτες επιχειρήσεις αναψυχής.

Στο λεύκωμα μπορείτε να βρείτε αλλά και ανακαλύψετε , άγνωστες  πλευρές της ΚΡΥΑΣ καθώς και μερικές ομαδικές  αναμνηστικές φωτογραφίες Λειβαδιτών από τον προηγούμενο αιώνα.

Όλες οι φωτογραφίες, έχουν προστεθεί με πολύ προσοχή και με ιστορική ευθύνη για το κάθε γεγονός που περιγράφεται.
Η αναλυτική επεξήγηση της κάθε φωτογραφίας και του κάθε γεγονότος που απεικονίζεται στο λεύκωμα του κου ΣΤΕΦΑΝΟΥ, είναι ένα από τα πολύ θετικά αυτού του βιβλίου.

Η όλη προσπάθεια του κου ΣΤΕΦΑΝΟΥ πραγματοποιήθηκε χωρίς χορηγό  και η αποτύπωση όλων αυτών των φωτογραφιών σε ένα βιβλίο, αποτελεί για την ιστορία της ΚΡΥΑΣ αλλά και της Λιβαδειάς,ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα.

Το βιβλίο -λεύκωμα , θα κοσμεί πλέον όλες τις βιβλιοθήκες της περιοχής και θα γίνει αντικείμενο μελέτης  για την ιστορία της περιοχής.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε  από τον κο ΣΤΕΦΑΝΟΥ στο τηλέφωνο 6957833228
ΑΠΟ "ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΚΑΙ ΟΙ 218 ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΕΤΕΣ " που παραβρέθηκε στην εκδήλωση δια του αντιπροσώπου της κον Άρη Τζιτζώκο, μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, το βίντεο από την παρουσίαση του λευκώματος.


Παρακολουθείστε πιο κάτω όλο το βίντεο :           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου